Stadswoning op topligging aan de Leieboorden | Immo Marescaux

Stadswoning op topligging aan de Leieboorden

Te koop

Type: 
Ligging: 
Kortrijk
Adres: 
Ijzerkaai 62
Badkamers: 
1
Slaapkamers: 
3
Grondoppervlakte: 
133 m2

EPC: 
343 kWh/m2
Terug naar overzicht

Beschrijving

COMPROMIS IN OPMAAK

Deze woning is werkelijk uniek gelegen, aan de prachtige Leieboorden in het centrum van Kortrijk.

Hier woon je op enkele stappen van het bruisende stadsleven en geniet je toch van het rustgevend effect van het zicht op de Leie. Van zodra je de deur uitgaat ben je op het jaagpad langs het water en vanuit de slaapkamer zie je de boten passeren.

De woning vraagt wat opfrissing maar heeft mooie ruimtes, een goede indeling en een gezellige stadstuin met een schitterende oriëntatie!

Op de eerste verdieping zijn twee comfortabele, grote slaapkamers en een ruime badkamer. Via een vaste trap kom je op de zolder waar je nog een derde kamer treft. 

In de tuin achteraan en op het aangelegd terras kan je zalig genieten van de zuid-oriëntatie.

Voor de deur zijn er bewonersplaatsen; vanaf 19u 's avonds en in het weekend zijn deze parkeerplaatsen voorbehouden voor bewoners en op enkele stappen is de grote Broelparking.

Naast de foto's kan je de virtuele rondleiding aanklikken. Zo krijg je een duidelijk beeld van de indeling en zie je alle ruimtes in 360°

Praktische weetjes:

CV op gas via condensatieketel, levert ook het warm water
regenwaterput aanwezig
grotendeels dubbele beglazing
nette en droge stockagekelder

Om iedereen gelijke kansen te geven zonder de stress deze woning 'te mislopen', organiseren we bezoekdagen waarbij de opgegeven prijs fungeert als richtprijs. We begrijpen dat de aankoop van een woning een grote en belangrijke beslissing voor je is. Daarom organiseren we niet één, maar drie bezoekdagen. Zo krijg je volop de kans je voldoende te informeren en de woning uitgebreid te bezichtigen. De bezoekmomenten gaan door woensdag 27 april '22 van 17u  tot 20u, donderdag 28 april van 17u tot 20u en zaterdag 30 april '22, telkens op afspraak. Wens je de woning aan te kopen, dan dien je je bod uit te brengen, ten laatste maandagavond 2 mei ’22 om 18u. Hierbij is het wel belangrijk om weten dat er geen rekening kan worden gehouden met opschortende voorwaarden. Daarna beslist de verkoper of hij het al dan niet verkoopt aan de hoogste bieder, zonder kandidaat-kopers te laten opbieden tegen elkaar. Maak alvast je afspra(a)k/(en) ! Graag tot binnenkort!

Kenmerken badkamer: 
Ligbad
Wastafel
WC
Kenmerken schrijnwerk: 
Dubbele beglazing
Enkele beglazing
Hout
PVC
Kenmerken verwarming: 
Aardgas
Centrale verwarming
Kenmerken tuin en terras: 
Terras
Tuin zuidgericht
Stedenbouwkundige inlichtingen: 
woongebied - geen vergunning uitgereikt - geen verkavelingsvergunning - geen rechterlijke maatregel of bestuurlijke herstelmaatregel opgelegd.