Verkopen of verhuren in regio Groot Kortrijk | Immo Marescaux

Verkopen of verhuren in regio Groot Kortrijk

Uw woning verkopen of verhuren? Wij komen graag vrijblijvend tot bij u.
Als het tijd is voor een nieuwe stap, staan wij steeds voor u klaar met advies. 

 

 

Onze sterke punten

Volledige dossieraanmaak

Zowel bij het te koop stellen van een eigendom als bij het verhuren van uw belegging, komen heel wat paperassen kijken. Van bij de start zorgen wij voor de opmaak van een compleet dossier. Alle nodige documenten en attesten worden aangevraagd. Hierbij volgen wij de laatste nieuwe wetgeving op de voet. Verkopen of verhuren zonder zorgen, bij ons bent u aan het juiste adres!

Betrouwbare waardebepaling

Dankzij onze jarenlange ervaring en het bijhouden van een uitgebreide database van vergelijkingspunten, staan wij garant voor de correcte waardebepaling van uw eigendom. Hierbij werken wij met zeer kleine onderhandelingsmarges. Zo weet u als eigenaar op voorhand wat u mag verwachten!

Familiaal karakter

Het familiale karakter van ons kantoor garandeert u een discrete samenwerking in vertrouwen. Reeds 50 jaar zijn wij een gevestigde waarde in Kortrijk. Hiervan getuigen tal van tevreden klanten. Op ons kan u rekenen!

Uitgebreid klantenbestand

Doorheen de jaren hebben wij een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. U plant uw eigendom te verkopen? In onze database vinden wij ongetwijfeld een kandidaat-koper die op zoek is naar uw type woning!

Sterke publiciteit met professionele foto's

Wij garanderen voor elke eigendom een sterke publiciteitscampagne, zowel online op de belangrijke websites, in de geschreven pers als bus aan bus! Hierbij worden de foto's genomen door een professionele fotografe. Een vlotte en goede verkoop, daar staan wij voor!

Professionele begeleiding met vlotte communicatie

Als BIV-erkende makelaars staan wij in voor een deskundige begeleiding, tot bij het verlijden van de notariële akte bij de notaris! Dankzij het volgen van tal van opleidingen zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste wetgeving. Bij ons staat een vlotte communicatie met de klant steeds centraal!

Verkopen of verhuren