Getuigenis van klanten | Immo Marescaux

Getuigenis van klanten

 • Deken Degryselaan 8 Kortrijk

  Goede ervaring met Immo Marescaux, een vriendelijke en persoonlijke benadering. Ze waren heel flexibel om bezoekmomenten in te plannen. Maar vooral: heel transparant naar potentiële kopers toe, dat gaf alvast een gerust gevoel!

  Chloë Handekyn

 • Ferdinand van Eeckhoutstraat 30 Kortrijk

  Heel tevreden over onze recente samenwerking met Immo Marescaux! Zowel de flexibiliteit bij het inplannen van een bezoek, als de correcte afhandeling van alle documenten zorgt ervoor dat je als koper gerust kan zijn.

  Gertjan Deprez

 • Bissegemsestraat 52, Heule

  Very professional, kind and friendly. Highly recommend it!

  Ionela Talas

 • Handelskaai 1A, Kortrijk

  Wij hebben een recente samenwerking als zeer correct, professioneel, eerlijk en erg vriendelijk ervaren!

  Jeremy Vranckx

 • Groeningelaan 8 Kortrijk

  Wij zijn zeer tevreden over de service van Marescaux! De communicatie met Frédérique verliep telkens heel vlot en vriendelijk. Ook tijdens het bezoek aan het pand was hij zeer vriendelijk en liet hij ons de tijd nemen om alles op ons eigen tempo te bekijken. Het was de eerste keer dat wij een pand zochten om te huren en de eerlijke en geruststellende aanpak van Frédérique was daarbij erg aangenaam, waarvoor heel veel dank! Een aanrader dus!

  Ellen Soens

 • Monseigneur De Haernelaan 41 bus 21 Kortrijk

  Top service. Dankjewel!

  Korneel Desmet

 • Heilige Geeststraat 3 Kortrijk

  Mijn partner Ann en ikzelf kochten onlangs een stadswoning met bijhorende magazijnen in het centrum van Kortrijk. We kwamen in contact met Isabelle Sergeant van het immokantoor Marescaux. Isabelle behoort tot de 3de generatie van het familiaal bedrijf en komt betrouwbaar over, wat niet onbelangrijk is in het wereldje waarin nogal wat cowboys vertoeven. Het aankoopproces was behoorlijk zenuwslopend omdat er heel wat gegadigden waren voor het pand. Alles moest met andere woorden snel gaan. We werden op een juiste (lees: neutrale en professionele) manier geïnformeerd. Met kennis van zaken en met een correcte ingesteldheid tegenover zowel koper als verkoper.
  Lieven Doise

 • Jan Baptiste De Jonghestraat 3 bus 31 Kortrijk

  Goede opvolging - professionele aanpak en correcte opvolging.

  Josefien Gheysen

 • Rekolettenstraat 36 Kortrijk

  Wij zijn op een vlotte en aangename manier gecontacteerd en verwelkomt door Frederique.
  Hij gaf ons een goede rondleiding met de nodige uitleg.
  Nadien werd het dossier snel afgerond.
  We zijn zeer tevreden.
  Kevin & Ilona

 • Doorniksestraat 47, Rijselsestraat 27, Kortrijk

  Onlangs een gebouw gekocht in Kortrijk waarvoor Immo Marescaux de bemiddeling heeft gedaan. Was zeer professionele en vlot verlopen. Waarvoor dank!

  Jonas Van Poucke

 • Vooruitgangstraat 10 Kortrijk

  Heel tevreden met de aanpak van Immo Marescaux, een aanrader. Zeer persoonlijk contact en met oog voor detail. Binnen de week was de woning verkocht!

  Bruno Byttebier

 • Ferdinand van Eeckhoutstraat 29, Kortrijk

  Met immo Marescaux hadden we een zeer vlotte, eerlijke communicatie die leidde tot een snelle verkoop! Isabelle stelt het belang van koper en verkoper voorop zonder gebruik te maken van de gladde verkooppraatjes. Deze West Vlaamse nuchterheid in een combinatie met warme, kleinschalige sfeer zorgt ervoor dat we dit kantoor ten zeerste kunnen aanraden!
  Charlotte Debonnet

 • Gentsesteenweg 12 bus 31 Kortrijk

  Zeker aan te bevelen, dames van hun woord!
  Onlangs heb ik via immo Marescaux een appartement aangekocht te Kortrijk. Bij het zien van het zoekertje die net online stond had ik grote interesse in het pand, ik was de eerste die contact had op genomen en had telefonisch gevraagd om deze als eerste te mogen bezoeken en een optie te kunnen krijgen (wat tegenwoordig niet evident is) Valentine en Isabelle hielden woord en ik kon het appartement later die week aankopen !
  Na aankoop werd ik goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken, zeer correct en vriendelijke mensen, ik kan alleen maar aanraden met dit kantoor samen te werken.
  Mathias Lecluselle

 • Rijselsestraat 40 bus 21 Kortrijk

  Wij zijn zeer tevreden over de professionele begeleiding bij de verkoop van een appartement, met snel resultaat.
  Stap voor stap werden we door elke fase van de verkoop geloodst, goed geïnformeerd, met stiptheid en spontane vriendelijkheid.

  Altijd klaar om onze vragen te beantwoorden.
  Bedankt, team!
  Pascale Hermans

 • Condedreef 39, Kortrijk

  Een kleinschalig en dus heel dynamisch en gepersonaliseerd kantoor. Vriendelijkheid ten top.

  Jarenlange ervaring die op een eerlijke manier wordt ingezet. Een verademing in dit wereldje van gladde verkopers!

 • Hagedissenstraat 5 te Kortrijk

  Finding a comfortable home in Kotrijk as an international student would have been close to impossible it it wasn't for the incredible work the Immo Marescaux's team did. My parents and I were so relieved when we finally found someone we trust could help us to get everything ready (documents, insurance, utilities) for when I would move in. Actually, even after I did move in, they were there guiding me, filling my ignorance in on the matters of the city and assisting me on the starting difficulties. I couldn't have been happier to have chosen Immo Marescaux for this tough passage.
  Thank you to all of you for the help and support. Thank you a thousand times

  Giulia de Medici

 • Rijselsestraat 37, Jan Persijnstraat 4 en Edgar Tinellaan te Kortrijk

  Super top agentschap. Enkele jaren terug verkochten ze zonder problemen mijn ouderlijk huis. Vorig jaar kocht ik via dit agentschap een top appartement in het centrum en in één week tijd verkochten zij mijn oud appartement. Super service en klantvriendelijk. Ben van plan nog beroep te doen op hun diensten. Dank je wel immo Marescaux Kortrijk.

  Luc Vermander

 • koning Albertstraat 37, Kortrijk

  Vlug, efficiënt en heel vriendelijk!

  Dankuwel voor de service!

  Camille Arno

 • Zavelberg 25, Waregem

  Voor onze aankoop van ons huis in Waregem, konden we rekenen op een zeer goede begeleiding en opvolging van Isabelle.

  Op een paar dagen konden we overgaan tot de aankoop, met de nodige begeleiding door jullie.

  Wij kunnen enkel jullie kantoor aanbevelen.  Vriendelijk, correct en professioneel.

  Damien en Katty

 • Lange Brugstraat - Kortrijk

  Bedankt aan immo Marescaux om de aankoop van mijn nieuwe woning in goede banen te leiden! Het hele proces verliep zeer vlot dankzij de vriendelijke en bekwame medewerkers.

  Frauke Vandekerckhove