Leuke burgerwoning | Immo Marescaux

Leuke burgerwoning

Te koop

Prijs: 
€ 257 000
Type: 
Ligging: 
Kortrijk
Adres: 
Ferdinand van Eeckhoutstraat 30
Badkamers: 
1
Slaapkamers: 
3
Grondoppervlakte: 
180 m2

K.I.: 
€ 810
EPC: 
564 kWh/m2
EPC label: 
epc label
Terug naar overzicht

Beschrijving

IN OPTIE

Deze leuke gezinswoning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke straat!
Op deze toplocatie heb je letterlijk alles in de nabijheid: zowel centrum als station, scholen, winkels, en belangrijke invalswegen.

Via de hal kom je in de mooie leefruimte in L-vorm, de schouw maakt het salon supergezellig.

De keuken geeft uit op het terras en de toffe tuin. Er is een vernieuwd gastentoilet.

Op de eerste verdiep tref je twee grote kamers en een kleinere kamer of bureau alsook de badkamer met douche, toilet en wastafel.

Via een gemakkelijke trap kom je op de ruime zolder. Deze is met weinig middelen om te vormen tot bijkomende kamers, bureau of hobbyruimte.

Er is een  droge kelder en een mooie garage met automatische poort.

De woning is voorzien van centrale verwarming op stookolie (3 mazouttanks vernieuwd in 2008) en is ook voorzien van regenwater en gasaansluiting.

Om iedereen gelijke kansen te geven zonder de stress deze woning 'te mislopen', organiseren we bezoekdagen waarbij de opgegeven prijs fungeert als richtprijs. We begrijpen dat de aankoop van een woning een grote en belangrijke beslissing voor je is. Daarom organiseren we niet één, maar drie bezoekdagen. Zo krijg je vollop de kans je voldoende te informeren en de woning uitgebreid te bezichtigen. De bezoekmomenten gaan door woensdag 28 april '21 van 17u  tot 20u, donderdag 29 april van 17u tot 20u en zaterdag 1 mei '21, telkens op afspraak. Wens je de woning aan te kopen, dan dien je je bod uit te brengen, ten laatste maandagavond 3 mei ’21 om 20u. Hierbij is het wel belangrijk om weten dat er geen rekening kan worden gehouden met opschortende voorwaarden. Daarna beslist de verkoper of hij het al dan niet verkoopt aan de hoogste bieder, zonder kandidaat-kopers te laten opbieden tegen elkaar. Maak alvast je afspra(a)k/(en) ! Graag tot binnenkort!

 

Kenmerken keuken: 
Spoelbak
Kenmerken badkamer: 
Douche
Wastafel
WC
Kenmerken schrijnwerk: 
Dubbele beglazing
Enkele beglazing
Hout
PVC
Kenmerken verwarming: 
Centrale verwarming
Mazout
Kenmerken tuin en terras: 
Terras
Tuin
Stedenbouwkundige inlichtingen: 
geen vergunning uitgereikt - woongebied - geen rechterlijke herstelmaatrege of bestuurlijke maatregel opgelegd - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - geen verkavelingsvergunning 

Contactformulier kopen