Interessant burgerhuis op Sint-Elisabeth | Immo Marescaux

Interessant burgerhuis op Sint-Elisabeth

Te koop

Type: 
Ligging: 
Kortrijk
Adres: 
Deken Camerlyncklaan 74
Badkamers: 
1
Slaapkamers: 
3
Grondoppervlakte: 
279 m2

Bouwjaar: 
1962
K.I.: 
€ 1 056
EPC: 
228 kWh/m2
EPC label: 
epc label
Terug naar overzicht

Beschrijving

Deze interessante burgerwoning is gelegen in de geliefde wijk Sint-Elisabeth in Kortrijk. Hier woon je op een boogscheut van tal van winkels, scholen, stadsparken, op-en afritten, .. En juist daarom is deze omgeving zo geliefd bij veel mensen.

Van zodra we de woning betreden valt het op dat deze door de huidige eigenaars altijd heel goed werd onderhouden. In de inkomhal is het gastentoilet en een ingewerkte vestiairekast.
De tijdloze living is afgewerkt in een mooi parket en een stijlvolle schouw. Achteraan heb je een aangenaam zicht op de tuin.

Naast de living is de keuken, waar ruimte genoeg is voor het plaatsen van een ontbijttafel. De keuken is afgewerkt met alle inbouwtoestellen. Zowel vanuit de keuken als vanuit de living heb je toegang tot het terras, dat voorzien is van een zonneluifel.

Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers en een op te frissen badkamer. Een absolute troef is de vaste trap naar de zolder, die volledig geïsoleerd werd. Hier kan je nog tal van invullingen aan geven!

De woning is volledig onderkelderd met kelder en garage die uitgeven op de tuin. 
In de tuin is het heerlijk genieten dankzij de aangename zuid-oriëntatie.

Technische gegevens:

  • CV op gas: Vaillant ketel
  • regenwaterput met vernieuwde pomp: aangesloten voor huishoudelijk gebruik
  • overal dubbele beglazing. gelijkvloers: houten ramen - eerste verdieping: PVC-ramen
  • betonnen gewelven (geen houten roostering)
  • goede dakisolatie 

Om iedereen gelijke kansen te geven zonder de stress deze woning 'te mislopen', organiseren we bezoekdagen waarbij de opgegeven prijs fungeert als richtprijs. We begrijpen dat de aankoop van een woning een grote en belangrijke beslissing voor je is. Daarom organiseren we niet één, maar twee bezoekdagen. Zo krijg je volop de kans je voldoende te informeren en de woning uitgebreid te bezichtigen. De bezoekmomenten gaan door donderdag 15 september van 17u tot 20u en zaterdag 17 september '22, telkens op afspraak. Wens je de woning aan te kopen, dan dien je je bod uit te brengen, ten laatste maandagavond 19 september '22 om 19u. Hierbij is het wel belangrijk om weten dat er geen rekening kan worden gehouden met opschortende voorwaarden. Daarna beslist de verkoper of hij het al dan niet verkoopt aan de hoogste bieder, zonder kandidaat-kopers te laten opbieden tegen elkaar. Maak alvast je afspra(a)k/(en) ! Graag tot binnenkort!

Kenmerken keuken: 
Kookplaat op gas
Vaatwasser
Spoelbak dubbel
Diepvries
Koelkast
Kenmerken badkamer: 
Douche
Wastafel
WC
Kenmerken schrijnwerk: 
Dubbele beglazing
Hout
PVC
Kenmerken verwarming: 
Aardgas
Centrale verwarming
Kenmerken tuin en terras: 
Terras
Tuin
Stedenbouwkundige inlichtingen: 
geen recht van voorkoop - woongebied - geen verkaverlingsvergunning - geen vergunning uitgereikt -

Info over onze service verkoop?