Villa op topligging te Kortrijk | Immo Marescaux

Villa op topligging te Kortrijk

Te koop

Ligging: 
Kortrijk
Adres: 
Antoon Herbertstraat19
Badkamers: 
2
Slaapkamers: 
4
Grondoppervlakte: 
2 026 m2
Bewoonbare opp.: 
389 m2

Bouwjaar: 
1990
K.I.: 
€ 2 211
EPC: 
240 kWh/m2
EPC label: 
epc label
P score: 
B
G score: 
A
Terug naar overzicht

Beschrijving

VERKOCHT BOVEN DE RICHTPRIJS

 

Villa op residentiële topligging.

Deze rustige, groene verkaveling, ligt tussen de Pottelberg en de Wolvendreef. Hier woon je in een residentiële omgeving, in de nabijheid van op-en afritten en op fietsafstand van scholen, winkels en het centrum van Kortrijk.

De mooi aangelegde oprijlaan geeft extra allure aan deze eigendom, weg van de straat geniet je hier van de complete rust. Binnenkomen doen we in de lichtrijke inkomhal in natuursteen. Dankzij de dubbele glazen deur, vangen we hier reeds een eerste glimp op van de warm aangeklede leefruimte.
Maar eerst kan je rechts een kijkje nemen in het gelijkvloers bureau, ideaal als home-office of thuispraktijk. De leefruimte in parket geniet van bijzonder veel lichtinval dankzij de vele raampartijen die een aangenaam zicht geven op de tuin. Bij de eetplaats is een eerste salon met haardcassette om gasten te ontvangen en achteraan heb je een bijkomende, hele leuke ruimte, die op vandaag benut wordt als tv-hoek met ingebouwd wandmeubel. De eetplaats geeft uit op de halfopen keuken, die je kan afsluiten met een glazen schuifdeur. Deze tijdloze, witte keuken geeft ook uit op het terras.

De hall tussen de keuken en de gelijkvloerse slaapkamer werd afgewerkt met dressingkasten. Bij deze slaapkamer hoort een eerste badkamer. Verder vinden we wasplaats, berging en garage.

Op de eerste verdieping zijn tal van ingemaakte kasten op de nachthal. Hier is een tweede badkamer en 3 slaapkamers, waarvan één bijzonder ruime! Aan stockageruimte geen gebrek dankzij de verschillende zolderruimtes, waar je trouwens ook kan zien dat het dak geïsoleerd is.

De villa ligt op een prachtig, onderhoudsvriendelijk perceel van maar liefst 2026 m², waar je kan genieten op verschillende, overdekte terrassen.

Om iedereen gelijke kansen te geven zonder de stress deze woning 'te mislopen', organiseren we bezoekdagen waarbij de opgegeven prijs fungeert als richtprijs. We begrijpen dat de aankoop van een woning een grote en belangrijke beslissing voor je is. Daarom organiseren we niet één, maar twee bezoekdagen. Zo krijg je volop de kans je voldoende te informeren en de woning uitgebreid te bezichtigen. De bezoekmomenten gaan door donderdag 01 juni 2023 van 17u  tot 20u en zondag 4 juni '23, telkens op afspraak. Wens je de woning aan te kopen, dan dien je je bod uit te brengen, ten laatste dinsdagavond 6 juni  ’23 om 19u. Hierbij is het wel belangrijk om weten dat er geen rekening kan worden gehouden met opschortende voorwaarden. Daarna beslist de verkoper of hij het al dan niet verkoopt aan de hoogste bieder, zonder kandidaat-kopers te laten opbieden tegen elkaar. Maak alvast je afspra(a)k/(en) ! Graag tot binnenkort!

Kenmerken badkamer: 
Douche
Wastafel dubbel
Kenmerken schrijnwerk: 
Dubbele beglazing
Hout
Kenmerken verwarming: 
Aardgas
Centrale verwarming
Kenmerken tuin en terras: 
Terras
Tuin
Stedenbouwkundige inlichtingen: 
woongebied - vergunning verkregen - verkavelingsvergunning - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening - geen rechterlijke maatregel of bestuurlijke herstelmaatregel opgelegd.

Contactformulier kopen