Villa met magazijn te Harelbeke | Immo Marescaux

Villa met magazijn te Harelbeke

Te koop

Ligging: 
Harelbeke
Adres: 
Boerderijstraat 8
Slaapkamers: 
4
Grondoppervlakte: 
1 931 m2

EPC: 
104 kWh/m2
EPC label: 
epc label
P score: 
D
G score: 
A
Terug naar overzicht

Beschrijving

Luxueus afgewerkte villa met magazijn op een interessante ligging op het industrieterrein van Harelbeke. Hier ben je zo op de R8 met een vlotte verbinding naar andere snelwegen. De villa is luxueus afgewerkt en instapklaar.

Er is een stijlvolle leefruimte in parket, met extra gezellige zithoek. De ruime keuken is recent vernieuwd en voorzien van alle inbouwtoestellen van kwalitatieve merken. Van hieruit kan je naar het groot terras.
De buitenruimte is mooi aangelegd en onderhoudsvriendelijk, hier kom je écht tot rust. Verder zijn er op het gelijkvloers verschillende bergruimtes met ingemaakte kasten en de badkamer. Ook deze werd vernieuwd en is volledig uitgerust met douche, wandmeubels en ligbad met jetstream.

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers, waarvan 3 zijn afgewerkt met dressingkasten. Er is een tweede sanitaire ruimte.


Achter de woning is een dubbele garage, voldoende manoeuvreerruimte en een magazijn. Dit magazijn wordt deels afgesplitst door de verkoper. De verkochte oppervlakte bedraagt ong 400 m² en bevat ook een ingericht bureel. Voorzien van zonnepanelen, gunstig EPC!

Ideale eigendom voor wie wonen en werken in alle comfort wil combineren!

Kenmerken keuken: 
Vaatwasser
Spoelbak dubbel
Oven
Inductiekookplaat
Microgolf
Koelkast
Kenmerken badkamer: 
Bubbelbad
Douche
Wastafel dubbel
WC
Kenmerken schrijnwerk: 
Dubbele beglazing
Hout
Kenmerken verwarming: 
Aardgas
Centrale verwarming
Zonnepanelen
Kenmerken tuin en terras: 
Terras
Stedenbouwkundige inlichtingen: 
milieubelastende industrie - vergunning uitgereikt - geen verkavelingsvergunning - geen rechterijke maatregel of bestuurlijke herstelmaatregel van toepassing - 

Contactformulier kopen