Huis verkopen? Kies tussen onze 2 succesvolle aanpakken | Immo Marescaux

Huis verkopen? Kies tussen onze 2 succesvolle aanpakken

U wenst uw huis te verkopen maar weet niet goed hoe u dit zou aanpakken?

Maak dan even vrijblijvend kennis met onze twee verkoopmethodes. 

De klassieke manier kende u al, uw woning wordt correct geschat, aantrekkelijk voorgesteld en gepubliceerd via verschillende kanalen. Nadien kunnen kandidaat-kopers vrij bezoeken inplannen en daarna beslissen uw woning aan te kopen. Hierbij stellen wij marktconforme prijzen met (bijna) geen onderhandelingsmarge. Zowel u als verkoper als de koper weten op voorhand perfect welke prijs er wordt verwacht.

De vastgoedmarkt is echter een markt dat de laatste jaren en zelfs maanden enorm geëvolueerd is. Door de grote vraag en het iets kleinere aanbod, is het op vandaag bijzonder moeilijk geworden een correcte waarde te geven aan een eigendom. In dit geval kan u ook kiezen om te werken met bezoekdagen waarna kandidaat-kopers zelf kunnen bepalen hoeveel een woning voor hen waard is, aan de hand van een richtprijs. Zo krijgt iédere kandidaat-koper de kans de woning aan te kopen, zonder deze te mislopen aan de snelste beslisser. U als verkoper kent na het biedmoment de hoogste marktwaarde van uw woning of wat een kandidaat-koper bereid is ervoor te betalen. Wij beseffen dat de aankoop van een woning een heel grote beslissing is voor onze kandidaat-kopers. Daarom werken wij niet met één maar wel met twee of zelfs drie bezoekdagen. Zo kunnen ze zich ten volle informeren en indien gewenst meerdere bezoeken brengen aan het pand, alvorens een bod te doen onder gesloten omslag.

Welke verkoopmethode het best bij uw eigendom past, komen wij graag vrijblijvend even toelichten. Want elk huis is anders en verdient een persoonlijke aanpak!