Hadlow Kortrijk | Immo Marescaux

Hadlow Kortrijk

Kortrijk

Bijzonder knap ver-nieuwbouwproject te koop in het hartje van de stad!

Dit gebouw is gelegen in de Rijselsestraat te Kortrijk, met zicht op het St. Michielsplein. Dit plein zal worden omgevormd tot een stadsparkje. Het toekomstig zicht op groen in het midden van de stad is dus een fijne troef!

De mooie architectuur van de gevel springt onmiddellijk in het oog in het straatbeeld; een strakke witte gevel in combinatie met grote raampartijen die voor heel veel lichtinval zorgen. Deze glaspartijen zijn opgetrokken in houten ramen, wat direct voor het uniek karakter zorgt van deze residentie.

Deze architecturale lijn van de buitengevel wordt ook in het interieur van de appartementen doorgetrokken. De ruimtes zijn in samenwerking met een interieurarchitect bijzonder doordacht ingedeeld wat een optimaal leefcomfort garandeert. Ook de verdere afwerking en materiaalkeuze is zo uitgestippeld dat alles een gestroomlijnd geheel vormt.

Het project zal zes bouwlagen tellen, met negen kwalitatieve appartementen en een gelijkvloerse commerciële ruimte.

In een naastgelegen residentie heeft u de mogelijkheid tot aankoop van autostaandplaatsen.

Prijzen: tussen € 185 000 - € 495 000.

Bijzonder pluspunt van dit project: U koopt de kwaliteit van een nieuwbouwproject onder het stelsel van registratierechten. (U leest het goed, geen BTW op de constructie)! (Behalve voor de penthouse die wel nieuw wordt opgetrokken, hier geldt aankoop onder het BTW-stelsel.)

Voor bijkomende info, aarzel niet ons te contacteren.

Loten in dit project

Opp:
1
1
Opp:
1
3
Opp:
1
1
VERKOCHT
Opp:
1
1
VERKOCHT
Opp:
1
2
VERKOCHT
Opp:
1
2
VERKOCHT
Opp:
VERKOCHT